Jon Rudd tulee käymään

Tampereen GP:n yhteydessä saamme avuksemme mm. Ruta Meilutyteä ja Benjamin Proudia valmentavan Jon Ruddin. Pääpainopiste hänen käynnillään on huippuryhmän uimareiden ja valmentajien kanssa työskenteleminen mutta päivää ennen GP kisaa 22.4 hän pitää myös klinikan uintivalmentajille. Klinikan tarkoituksena on valottaa hänen näkemyksiään uimarin polusta huipulle. Siitä mitä asioita hän näkee tärkeiksi juniorien valmennuksessa vuosien aikana. Altaassa on tarkoituksena vetää demo jossa hän käy läpi tekniikka ja taitoharjoittelua ei pelkästään maailman huipuilla vaan myös nuoremmille junioreille suunnattuna. Allasosuuden jälkeen on vielä kuivaharjoitusdemo samalla teemalla. Seminaari tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen ja mahtava mahdollisuus uuden oppimiseen.

Paikkoja seminaariin tulee olemaan rajoitetusti n. 45 kpl koska kaikkien altaalla olevien pitää nähdä ja kuulla mitä asioita altaassa tehdään. Olkaa siis valppaina kun ilmoittautuminen alkaa.

Me valmentajat kaipaamme säännöllisesti uusia ajatuksia valmennuksemme tueksi. Juuri siksi on tärkeää saada säännöllisesti inputtia ulkopuolelta. On kuitenkin ensiarvoisen tärkeää, että muistamme suhteuttaa asiat omaan ympäristöömme omalla tavallamme. Liittää siis omaan osaamiseen aina pieniä lisäosia jotta osaamisesta rakentuu valmennusuran aikana oman näköinen vahva kokonaisuus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.